Eksport av motorvogn

Slik kursen er på kroner i forhold til euro er det kanskje et bedre marked for din bil i EU. Vi hjelper deg gjerne med markedsføring og salg av din bil via den største kanalen for bilsalg i EU, mobilde.de. El.biler, varebiler og dyre biler er det nok mest aktuelt å selge i EU. El.biler fordi det ikke er avgift eller moms. Dyrere biler fordi avgiften kanskje er høyere nå enn da bilen ble importert.  Vi ordner alt det praktiske og sørger for å få tilbakebetalt avgiften etter at bilen er eksportert.
Kanskje du skal flytte og vil ta med bilen din eller ønsker å kjøpe bil for eksport til annet land? Vi hjelper deg gjerne også med det.
Flere av våre kunder har fått levert sin bil med eksportskilter og alle nødvendige papirer. Andre har fått bilen sin ferdig for eksport på flyplassen i München. Har også levert bilen til ønsket adresse både til Spania og Frankrike.
Nye regler gjør at en kan få tilbake avgift for biler som er registrert i Norge etter 25. Juni 2014. Vi hjelper deg gjerne med alt det praktiske i denne forbindelse. En får ikke tilbake avgift for biler som er eldre enn 10 år. Myndighetene har også satt en grense på 7.500 kroner for utbetaling. Blir tilgodehavende avgift lavere enn det utbetales det ikke.

Lurer du på hvor mye du kan få tilbakebetalt ved å eksportere din bil? Gå inn på kalkulator her: Kalkulator for eksport