I tillegg til importere biler direkte til kunder og samarbeidspartnere har vi to web-sider for salg av bil. TyskeBiler.com håndplukker bil for de i Tyskland. Vi jobber hovedsakelig med Audi, BMW, Mercedes, Porsche og VW. Om du ønsker tilbud på annen biltype hjelper vi selvsagt også med det. Mvan.no konsentrerer seg om VW T5 og T6 biler og er spesialister på denne biltypen.

Multivan er etter vår mening markedets beste og mest fleksible familiebil. Vi leverer alle varianter av bilen og skaffer også tilbehør, ekstra seter eller innredning til bilene. Vi leverer også Multivan, Caravelle og California som varebil. Betyr at du kan få markedets mest komfortable arbeidsbil. Velger du California-varianten får du også overnatting på taket og komplett kjøkken i bilen om du ønsker. Selvsagt kan disse varebilene bygges om til personbil ved senere anledning, seter medfølger.

Se egen nettside for mer info

TyskeBiler.com har historie tilbake fra 2003. Vi startet tidlig med import av nyere godt utstyrte kvalitetsbiler fra Tyskland. Vårt slagord er «Livet er for kort til å kjøre kjedelig bil!» og trenger vel ikke fortelle at vi er over middels opptatt av bil. Nøkkelen til en fornøy kunde er at vi har mange gode samarbeidspartnere ulike steder i Tyskland. Dermed har vi et apparat som kvalitetssikrer bilene vi tar inn og sørger for at bilen vi leverer til kunden i Norge blir tatt godt imot. Flere av våre kunder har kjøpt 6-7 biler av oss siden starten. Vår definisjon av en kunde er en som kommer tilbake for å handle også neste bil fra oss. Lover at du ikke blir skuffet om du prøver oss 🙂

Finn ut mer om TyskeBiler.com på egen nettside.